FI-Service on Suomen johtava desinfektioalan yritys

FI-Service Oy on vuonna 1985 perustettu, voimakkaasti kasvava palveluyritys.

FI-Service on erikoistunut ongelmakohteiden desinfiointikäsittelyihin, joihin lukeutuu kiinteistöjen home-, vesi- ja viemärivauriot, palokohteet, tuholaistorjunta, sekä häätöhuoneistojen, kalmavauriokohteiden, maatalouden ja julkisten tilojen desinfioinnit. Palvelujemme avulla parannetaan asumisterveyttä ja asumisviihtyisyyttä. Toimimme myös elintarviketurvallisuuden kaikilla osa-alueilla.

FI-Service Oy tuottaa kiinteistöjen isännöintiä ja huoltoa helpottavia tukitoimintoja, liittyen sekä rakentamiseen ja saneeraukseen, että puhdistukseen. Toimintamme perusperiaatteita ovat asiakaslähtöisyys, palvelualttius, joustavuus ja tehokas informointi.

Avoimuus tiedottamisessa ja työhömme liittyvissä yksityiskohdissa auttavat sekä meitä, että asiakasta tunnistamaan ongelmat. Nämä määrittelevät sekä palvelun sisällön, että palveluiden laajuuden, määrän ja suorittamisen tarpeen. Työssämme liikumme usein ihmisten kodeissa, mikä asettaa asiakaspalvelun laadulle suuria vaatimuksia. Asiakkaat, ja kaikki joihin suorittamamme työt vaikuttavat, ovat aina perillä projektin kulkuun liittyvistä yksityiskohdista.

FI-Service Oy:n toimialueena on koko Suomi. Työt keskittyvät eteläiseen Suomeen, mutta toimialueemme kattaa koko maan. Teemme projekteja myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Tavoitteenamme on olla erityisosaamisessamme varma yhteistyökumppani ja hyvä työkalu. Tarkkuus työssämme ja kyky saattaa asiat loppuun auttavat muistamaan meidät korkeasta laadusta ja hyvästä palvelusta.