FI-Hyönteissyöttiasema

Monet hyönteiset, kuten ampiaiset ja erilaiset muurahaiset, aiheuttavat terveydellisiä, visuaalisia ja rakenteellisia haittoja. Allergikoille ja pienille lapsille hyönteiset voivat aiheuttaa terveydellisiä riskejä ja joissain tapauksissa jopa hengenvaaraa. Hyönteiset ovat yleensä hyvin vaikeasti hävitettäviä ja siksi niiden torjunnassa on usein turvauduttu rakenteiden purkamiseen, joka on työlästä ja kallista, eikä hävittämisen onnistumisesta purkamisen jälkeen ole varmuutta.

FI-Hyönteissyöttiasemalla hyönteisten torjunta onnistuu nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti

FI-Hyönteissyöttiasema asetetaan ampiaisten kulkureitille seinään, siihen kohtaan josta ampiaiset kulkevat seinän rakenteisiin. Sama metodi toimii muidenkin lentävien hyönteisten torjunnassa. Muurahaisia torjuttaessa syöttiasema asetetaan lattialle muurahaisten kulkureitille, tai lähelle niiden oletettua pesäpaikkaa.

FI-Hyönteissyöttiaseman toiminta perustuu siihen, että syötti houkuttelee hyönteisen syöttiaseman sisään, jossa sen syöttiin käsiksi päästäkseen on kuljettava torjunta-ainetta sisältävän kammion läpi. Torjunta-ainetta tarttuu hyönteiseen ja siten sitä kulkeutuu myös pesään, jolloin ne samalla omatoimisesti tuhoavat koko yhdyskunnan. Syöttinä ampiaisille voidaan käyttää esim. hunajaa ja muurahaisille esim. jauhettua maksaa.

FI-Hyönteissyöttiasema on valmistettu vahvasta polykarbonaatista ja se kestää hyvin Suomen vaativia sääolosuhteita. Kooltaan se on optimaalinen, korkeus on vain 7,5 cm ja halkaisija 8 cm.

Paras teho torjuntaan saadaan yleensä yhdistelemällä eri torjuntakeinoja ympäristön vaatimusten mukaan. Huomioithan syöttiasemaa käyttäessäsi ettei lähistöllä ole esim. kaupallisia hunajaviljelmiä.

FI-Hyönteissyöttiasema on FI-Servicen omaa tuotantoa ja se on mallisuojattu tuote.