Asunto- ja elintarviketuholaiset
Ensimmäisenä työvaiheena on tunnistaa tuholainen. Kun desinfektori on tunnistanut tuholaisen, teemme torjuntasuunnitelman. Tilaajan kanssa sovitaan torjunnan alkamisajankohta siten, että tiedottamiseen jää riittävästi aikaa. Riittävä ja oikea-aikainen tiedottaminen asukkaille on tärkeätä, koska se helpottaa torjuntaan valmistautumista. Näin pystymme varmistamaan myös sen, että liikuntarajoitteiset, allergikot ja lemmikit on huomioitu.
Tiedotteet, joissa kerrotaan tuholaistorjunnan ajankohdat, sekä yleinen valmistautuminen torjuntaan, jaetaan jokaiseen huoneistoon, asetetaan ilmoitustauluille, hissien alaoviin ja ulko-oville noin viikkoa ennen kutakin käsittelykertaa.
Käsittelyn jälkeen desinfektori jättää helposti huomioitavan lapun huoneiston sisempään ulko-oveen, josta käsittelyn tarkka ajankohta käy selvästi ilmi.