Home- ja mikrobivaurioiden desinfioinnit

Tässä on meneillään välipohjarakenteen desinfiointi. Välipohjasta on poistettu betoninen pintalaatta ja välipohjaeriste (muju) on poistettu suurtehoimurointina. Jäljelle jäävät rakenteet desinfioidaan huolellisesti ennen rakenteen kasausta ja talotekniikan asentamista.

Menetelmä soveltuu erityisesti huokoisten ja imukykyisten pintojen (esim. puu ja betoni) käsittelyyn, joihin on päästävä työskentelemään mahdollisimman nopeasti käsittelyn jälkeen ( < 24 tuntia ). Henkilökohtaisten suojaimien ja työvälineiden tulee olla turvallisuusmääräysten mukaisia.

Laitteistolla voidaan käsitellä myös ilmanvaihtokanavat. Märkä sumu tunkeutuu kapillaarisesti syvälle pinnan huokoisiin ja kosteutta imeviin materiaaleihin. Käytettävä kemikaali on orgaaninen peroksidiliuos, jolla on erityisen hyvä desinfiointivaikutus, sekä tunkeutumisominaisuudet.

Vaikutusaika on jopa 3 viikkoa. Hapettaa myös sieni-itiöt. Menetelmämme ei muodosta myrkyllisiä sivutuotteita, eikä jätä kemikaalijäämiä. Kemikaali hajoaa biologisesti hapeksi ja vedeksi. Voidaan käyttää kaikisssa kohteissa, joissa sallitaan hetkellinen ilman kosteuden nousu.

Huolehdimme aina asianmukaisesta tiedottamisesta.