Rikospaikkapuhdistukset ja -densinfioinnit, sekä kalmanpoistot kuolemantapauksissa

Rikospaikka- ja kalmanpoistosiivous ja desinfiointi ovat usein epämiellyttävä hoidettava omaisille ja kiinteistön isännöitsijälle. Tiedon saatuamme poistamme jo samana päivänä kaiken eloperäisen materiaalin huoneistosta. Desinfioimme ja poistamme hajun, sekä mahdolliset tuhoeläimet, jotka ovat kuolemantapauksen johdosta pesiytyneet kiinteistöön.

Desinfiomme kohteen savudesinfiontikoneella, joka tappaa ja desinfioi eloperäiset partikkelit ilmasta ja mm. puu-, muovi-, betoni- ja teräspinnoista.

Käyttämämme kemikaali on orgaaninen peroksidiliuos, jolla on erityisen hyvä desinfektiovaikutus ja tunkeutumisominaisuuudet em. materiaaleihin. Kyseiset kemikaalit eivät muodosta myrkyllisiä sivutuotteita, eivätkä jätä kemikaalijäämiä. Lisäksi kemikaalit hajoavat biologisesti vedeksi ja hapeksi.

Käsittelyn jälkeen huoneistossa ei voi varoajasta johtuen oleskella 24 tuntiin. Varoajan päätyttyä käsittelemme pinnat bakteeripohjaisella desinfiointi- ja hajunpoistoaineella, jonka jälkeen huoneistossa on turvallista oleskella infektiovaaran ja hajun poistuttua. Tämän jälkeen on helppo kartoittaa mahdolliset lisätoimenpiteet.

Tyhjennämme kiinteistön asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakas voi halutessaan tilata meiltä peruspesun ja mahdollisen pintaremontin siinä laajuudessa, kun katsoo sen olevan tarpeellista. Ammattitaitoiset siivoojat ja saneraauksiin erikoistuneet työntekijät hoitavat tilatut toimenpiteet ammattitaidolla ja nopeasti, jotta kiinteistö saadaan käyttöön mahdollisimman pian.